Kom bij de club!


Heb jij iets met theater, kun je improviseren en vind je het leuk om op het toneel te staan? Word dan lid van de leukste vereniging van Rotterdam!

 

Wie zoeken we

We zoeken enthousiaste mensen vanaf twintig jaar die beschikken over de basisvaardigheden van Theatersport. Verder wordt verwacht dat je zoveel mogelijk aanwezig bent bij de wekelijkse trainingen en de maandelijkse thuiswedstrijden.

 

Training

Iedere dinsdagavond komen we bij elkaar om, onder leiding van een trainer, de fijne kneepjes van het improviseren te leren en verder te ontwikkelen. De trainingen vinden plaats in Rotterdam-Schiebroek.

 

Voorstellingen

Elke eerste donderdag van de maand is er een voorstelling in ons thuis-theater 't Kapelletje in Rotterdam. Daarnaast spelen we meerdere keren per maand 'uit' tegen andere theatersportverenigingen uit heel Nederland.

 

Contributie

De contributie bedraagt € 25,00 per maand. Dit geld wordt besteed aan zaalhuur voor de trainingsruimte, onkosten voor de maandelijkse voorstellingen en aan promotie van de vereniging.

 

Lid worden

Durf jij het aan en wil je graag meer leren over improviseren? Neem dan contact met ons op: je traint drie dinsdagavonden vrijblijvend met ons mee om te kijken of het klikt.

Ben je een nieuwkomer en wil je eerst de basisvaardigheden van Theatersport en improvisatie leren? Geef je dan op voor onze Beginnerscursus Theatersport!